SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar "Prunier Baerii"
Vagtelæg og kartoffel blinis
rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Kammuslingecarpaccio
grønkålspuré, salat på Mutzu æble og salturt
225
-
Vesterhavsbisque
Bagt torsk og jordskokkechips
225
-
Porreterrine
af små porrer fra Kiselgaarden
peberrodsfløde, syrlige salater & urter
185
-
Kartoffelpuré
syltede og stegte svampe
sauce på osten Havgus og vintertrøffel
195
-
STØRRE RETTER
Bagt Hokkaido græskar
syltet græskar, kompot, sifon, kerner
basilikum og tagetes
255
-
Braiseret Boeuf Onglet
stegte kalvebrisler, bagt knoldselleri og
selleripuré. Rødvinssauce mættet med
sennepskorn og ramsløgskapers
325
-
Helstegt pighvar
stegt citron, kartofler
og smørsauce med kapers
425
-
Oksehøjreb fra Kildegaarden
Variation af løg, kartoffelpuré
og trøffelsauce
495
DEN LUMSKE MENU
Kammuslingecarpaccio
grønkålspuré, salat på Mutzu æble og salturt
-
Vesterhavsbisque
Bagt torsk og jordskokkechips
-
Braiseret Boeuf Onglet
stegte kalvebrisler, bagt knoldselleri og
selleripuré. Rødvinssauce mættet med
sennepskorn og ramsløgskapers
-
595
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Porreterrine
af små porrer fra Kiselgaarden
peberrodsfløde, syrlige salater & urter
-
Kartoffelpuré
syltede og stegte svampe
sauce på osten Havgus og vintertrøffel
-
Bagt Hokkaido græskar
syltet græskar, kompot, sifon, kerner
basilikum og tagetes
-
3 retter 495
DESSERTER & OST
Ostetallerken 3 stk.
Knækbrød & kompot
135
Ostevogn 5 stk. Se vores udvalg
Knækbrød & kompot
195
Gammeldags æblekage i nye klæder
vaniljeparfait, æblesorbet, ribs og makrontuile
135
Vandbakkelser
med vaniljeis og chokoladesauce
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
55
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
English

