SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar "Prunier Baerii"
Vagtelæg og kartoffel blinis

 rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Kammuslingecarpaccio
grønkålspuré, salat på Mutzu æble og salturt  

225
-
Vesterhavsbisque
Bagt torsk og jordskokkechips
 
225
-
 Porreterrine
af små porrer fra Kiselgaarden
peberrodsfløde, syrlige salater & urter 

185
-
 Kartoffelpuré
syltede og stegte svampe
sauce på osten Havgus og vintertrøffel


195
-
 

STØRRE RETTER

 

  Bagt Hokkaido græskar
syltet græskar, 
kompot, sifon, kerner
basilikum og tagetes


255

-

 Braiseret Boeuf Onglet
 stegte kalvebrisler, bagt knoldselleri og
 selleripuré. Rødvinssauce mættet med
sennepskorn og ramsløgskapers  

325

-

Helstegt pighvar
stegt citron, kartofler 
og smørsauce med kapers 

425

-

 Oksehøjreb fra Kildegaarden 
Variation af løg, kartoffelpuré
og trøffelsauce

495

 


 

DEN LUMSKE MENU

Kammuslingecarpaccio
grønkålspuré, salat på Mutzu æble og salturt     

-

  Vesterhavsbisque
Bagt torsk og jordskokkechips

-

  Braiseret Boeuf Onglet
 stegte kalvebrisler, bagt knoldselleri og
 selleripuré. Rødvinssauce mættet med
sennepskorn og ramsløgskapers  

-
595

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU

 Porreterrine
af små porrer fra Kiselgaarden
peberrodsfløde, syrlige salater & urter  

-

 Kartoffelpuré
syltede og stegte svampe
sauce på osten Havgus og vintertrøffel

-

  Bagt Hokkaido græskar
syltet græskar, 
kompot, sifon, kerner
basilikum og tagetes

-

3 retter 495


DESSERTER & OST

Ostetallerken 3 stk.
Knækbrød & kompot
135


Ostevogn 5 stk. Se vores udvalg
Knækbrød & kompot
195

 

Gammeldags æblekage i nye klæder
vaniljeparfait, æblesorbet, ribs og makrontuile

135

 Vandbakkelser
med vaniljeis og chokoladesauce 

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
55

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage