SILD
Marinerede sild, kapers, løg og dild
Marinerede sild i karry, grønt, æg og karse
Kryddersildefilet, rødløg og dild
95 pr. stk. ovenstående
*
Smag på 3 slags sild
185
*
"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
eller
"ChristiansØ" sildefilet med
æggeblomme, rødløg og creme fraiche
Stegt syltet sild med bløde løg
Stegt røget sild, persillemayo, urter,
radise og æggeblomme
pr stk. 115
*
Lumsk havstrygertoast med sardiner,
kryddersild, æggeblomme og rødløg
125
*
Sildebord med flødestuvede kartofler
Kun til alle ved bordet
225
SMØRREBRØD
Røget færøsk laks Letz/Samsø med røræg 200
Søkogte rejer med citronmayo 155
Søkogte rejer og kogt æg 155
Avocadomad, vilde urter og rogn 135
Kartoffelmad (nye danske) og bacon 125
Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 155
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 205
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 155
Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 145
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 145
Toast med velfærds kylling
bacon og asparges 145
Kalvetunge, kalvebrissel og svampe 175
Lun leverpostej, svampe og bacon 95
Dyrlægens natmad 110
SE OGSÅ TAVLEN
STORT og SMÅT
Vi tager hensyn til gæster med allergener
Frokost mandag til lørdag
Aften onsdag til lørdag
Selskaber alle ugens dage efter aftale
Mad ud af huset www.saisonfood.dk
FROKOSTRETTER
Franske østers pr. stk. 45
Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør
-
Rugmelsstegte fladfiskfileter
Remoulade og kartofler
145
-
Danske frilandsasparges
Kapers-æggevinaigrette
195
-
Kalvebrissel
Vårgrønt
Soya-ingefærmarinade
200
-
Fisk stegt på ben
(Rødtunge, slethvar, havtaske eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler
425
FROKOSTMENU
2 retter 295
3 retter 395
Tilvalg af oste eller dessert kr. 100
VEGETAR/VEGANSK FROKOST
2 retter 275
3 retter 375
Tilvalg af oste eller dessert 100
OSTE OG SØDT
Udvalg af gode oste 145
Gammel ost, fedt, sky, løg og rom 95
Blå "Lindbjerg", ristet rugbrød,
æggeblomme og rå løg 95-
Ny bagte kokosmakroner
eller Lumske "kys"
35
Frokostdessert 100