SILD    

Marineret sild med kapers, rå og syltet løg og dild.
Marineret sild i karry grønt med æg og karse.

Sild i karrygrønt med æg og karse
Kryddersildefilet, rødløg og dild
85 pr. stk.


"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
"ChristiansØ" sildefilet, æggeblomme, rødløg og creme fraiche
Stegt røget sild med persillemayo, radise og æggeblommme

Lumsk havstrygertoast, sardiner, kryddersild, æggeblomme og rødløg.
95 pr. stk.

Sildebord med flødestuvet kartoffelret.
 Kun til alle ved bordet
190


SMØRREBRØD

Røget laks fra Daniel Letz med røræg 165
Grønlandske rejer med citronmayo 145
Grønlandske rejer og  kogt æg 145

Avocadomad, vilde urter og ørredrogn 110
Kartoffelmad, krondild, mayo og bacon 95

Oksetatar, æggeblomme, peberrod og pickles 135
Oksetatar, røget laks, ørredrogn og rejer 195

Roastbeef, estragoncreme og friterede løg 110
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 125

Italiensk kogt skinke med frisk trøffel på grønkålscreme og pocheret æg 165
Sylte af økogris, sennep og rødbede 95


Kalvetunge med svampe og brissel 135

Toast med Gråstenkylling og bacon 135

Dyrlægens natmad 115
Lun cocotte med leverpostej, svampe og bacon 95
-

Gammel ost med fedt, sky, løg og rom 95
Blå Bornholmer, ristet rugbrød, æggeblommer og rå løg 95
Camembert frit, toast og sødt 95
Gode danske oste med smag og variation 125

SE OGSÅ TAVLEN
 

Fra 1. december til 22. december har vi åben
frokost og aften mandag til lørdag
Selskaber kan aftales alle ugens dage

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 55

Lumsk tilbehør

Friteret frisk fisk
 Dild, kartofler og remoulade
125

Saltet færøsk laks, kartoffelblinis og rogn 155

Kalvebrissel, vintergrønt og soya-ingefær smørsky 175

Helstegt frisk fisk (rødtunge, pighvar eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler 300/
350

 

JULEBORD
Serveres kun til alle ved bordet
Pris pr. person kr. 545

1. servering
Hvide sild på Lumsk facon
Røde krydrede julesild
Håndpillede grønlandske rejer og æg
Friteret frisk fisk, remoulade og citron
Let saltet færøsk laks og dildcreme
Rugbrød med let syre, smør og krydderfedt med løg og svesker
2. servering
Lumsk leverpostej, bacon og svampe
Sylte af økogriseskanke, sennep og rødbede
Sønderjysk røget kålpølse og grønlangkål
3. servering
Stegt andebryst, svesker og rødkål
Let spicy glaseret øko grisebryst, sprød svær og æble-jordskokkekompot
4. servering
Gode ost med dadler og figner
Ris á l'amande og kirsebærsauce
 

FROKOST MENU
2 retter 300 eller 3 retter 375

VEGETAR FROKOST
2 retter 250  eller 3 retter 325


SØDT
Nybagte kokosmakroner eller lumske "kys"
med eller uden kokos
35

Vinterdessert
100

 

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener og andre ønsker til råvarer
Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1 % på kort udstedt i Danmark og 2,4-3,75 på kort udstedt i udlandet.