SILD    

Marineret sild,kapers, rå og syltet løg og dild
Marineret sild i karry grønt med æg og karse

Kryddersildefilet, rødløg og dild
85 pr. stk.


"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
"ChristiansØ" sildefilet, æggeblomme, rødløg og creme fraiche
Stegt røget sild med persillemayo, radise og æggeblommme


Lumsk havstrygertoast, sardiner, kryddersild, æggeblomme og rødløg
95 pr. stk.

Sildebord med flødestuvet kartoffelret
 Kun til alle ved bordet
190


SMØRREBRØD

Røget laks fra Daniel Letz med røræg 165
Grønlandske rejer med citronmayo 145
Grønlandske rejer og  kogt æg 145

Avocadomad, vilde urter og ørredrogn 110
Kartoffelmad, krondildmayo og bacon 95

Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 135
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 195
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 135

 

Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 110
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 125

Kalvetunge
Skovsvampe og brisselstuvning 135

Toast med Gråstenkylling og bacon 135
 

Dyrlægens natmad 115
Lun cocotte med leverpostej, svampe og bacon 95
-

Gammel ost med fedt, sky, løg og rom 95
Blå Bornholmer, ristet rugbrød, æggeblomme og rå løg 95
Camembert frit, toast og sødt 95

Gode oste med smag og variation 125

Pot käse og rugtoast 95

 

SE OGSÅ TAVLEN


Frokost mandag til lørdag
Middag onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle ugens dage
Mad ud af huset - Saison Food

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50
Lumsk tilbehør

-
Friteret fisk
Dild, kartofler og remoulade
125

-
Tartelet med brissel stuvning
155
-
Helstegt frisk fisk (rødtunge, pighvar eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler
375

 

DECEMBER FROKOST

2 retter 300
3 retter 400
Tilvalg af oste eller dessert 100


LUMSK JULEBORD
4 Serveringer og godt tilbehør

Sild, rejer, æg, saltet laks, ørredrogn,
friteret fisk og remoulade
-
Leverpostej, bacon, sylte,
sønderjysk kålpølse og grønlangkål
-
And, glaseret velfærdsgris,
sprød svær, rødkål, svedsker
æble-jordskokkekompot
-
Gode oste og ris á l'amande

Julebordet serves kun til samtlige ved bordet
Vi tager hensyn til vegetarer/veganer

´545

 

VEGETAR/VEGANSK FROKOST

2 retter 250
3 retter 325
Tilvalg af oste eller dessert 100


SØDT

Nybagte kokosmakroner eller lumske "kys"
med eller uden kokos
35

Vinterdessert
100

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener
og andre ønsker til råvarer

Ønskes julebord serveret til middag,
skal det forudbestilles