FROKOST - Lumskebugten

SILD    

Marineret sild,kapers, rå og syltet løg og dild
Marineret sild i karry grønt med æg og karse

Kryddersildefilet, rødløg og dild
85 pr. stk.


"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
"ChristiansØ" sildefilet, æggeblomme, rødløg og creme fraiche
Stegt røget sild med persillemayo, radise og æggeblommme
Stegt syltet sild med bløde løg

Lumsk havstrygertoast, sardiner, kryddersild, æggeblomme og rødløg
95 pr. stk.

Sildebord med flødestuvet kartoffelret
 Kun til alle ved bordet
190


SMØRREBRØD

Røget laks fra Daniel Letz med røræg 165
Grønlandske rejer med citronmayo 145
Grønlandske rejer og  kogt æg 145

Avocadomad, vilde urter og ørredrogn 110
Kartoffelmad, krondild, mayo og bacon 95

Tomatmad med stegt makrel 115

Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 135
Oksetatar, røget laks, ørredrogn og rejer 195

Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 110
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 125

Kalvetunge med hønsesalat 115

Toast med Gråstenkylling og bacon 135
 

Dyrlægens natmad 115
Lun cocotte med leverpostej, svampe og bacon 95
-

Gammel ost med fedt, sky, løg og rom 95
Blå Bornholmer, ristet rugbrød, æggeblomme og rå løg 95

Gode oste med smag og variation 125

Pot käse og rugtoast 95

 

SE OGSÅ TAVLEN


Frokost mandag til lørdag
Middag onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle ugens dage
Mad ud af huset - Saison Food

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk. 40
Lumsk tilbehør

-

Stegt rugmelspaneret fladfiskfilet
 dild, kartofler og remoulade
125

-

Hel artiskok
Vinaigrette med kapers og løg
125
-

Bundgarnsmakrel
Majsvinaigrette og kantareller
Kartoffel med krondild

155

-

Helstegt frisk fisk (rødtunge, pighvar eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler
Lidt efter størrelse 300/350


 

FROKOST MENU

2 retter kr. 275
3 retter kr. 375
4 retter kr. 475

Spørg tjeneren, som kender menuen

 

VEGETAR/VEGANSK FROKOST

2 retter kr. 250
3 retter kr. 325

Tilvalg af oste/dessert 100



SØDT

Nybagte kokosmakroner eller lumske "kys"
med eller uden kokos
35

 

Sommerdessert
100


 

 

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener
og andre ønsker til råvarer