SILD    

Marineret sild,kapers, rå og syltet løg og dild
Marineret sild i karry grønt med æg og karse

Kryddersildefilet, rødløg og dild
85 pr. stk.


"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
Eller "ChristiansØ" sildefilet,
æggeblomme, rødløg og creme fraiche
95

Stegt røget sild med persillemayo,
radise og æggeblommme
95
Stegt sild med blødeløg 95

Lumsk havstrygertoast,
sardiner, kryddersild, æggebl. og rødløg
95

Sildebord med flødestuvet kartoffelret
 Kun til alle ved bordet
190


SMØRREBRØD

Røget laks fra Daniel Letz med røræg 165
Grønlandske rejer med citronmayo 145
Grønlandske rejer og  kogt æg 145

 

Avocadomad, vilde urter og rogn 110
Kartoffelmad, krondildmayo og bacon 95

Stegt makrel i tomat 115

Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 135
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 195
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 135

 

Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 110
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 125

Kalvetunge
Marksvampe og brisselstuvning 135

Toast med Gråstenkylling
asparges og bacon 135

 

Dyrlægens natmad 115
Lun leverpostej, svampe og bacon 95

 

 

SE OGSÅ TAVLEN



Frokost mandag til lørdag
Middag onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle ugens dage
Mad ud af huset - Saison Food

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50
Lumsk tilbehør

-
Rugmelsstegt fiskefilet
Dild, kartofler og remoulade
135

-
Lumsk "stjerneskud"
stegt og dampet fisk, rejer, rogn, asparges

225
-

Tartelet med asparges og brissel
155

-
Helstegt frisk fisk (rødtunge, pighvar eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler
375

 

FROKOSTMENU

2 retter 275
3 retter 375

Tilvalg af oste eller dessert
100

Spørg tjeneren.
som kender dagens
sammensætning


VEGETAR/VEGANSK FROKOST

2 retter 250
3 retter 325
Tilvalg af oste eller dessert 100


OST OG SØDT

Ostetallerken
med danske og udenlandske oste 125

Blåskimmelost, ristet rugbrød,
æggeblomme og løg 95

Gammelost, fedt, sky, løg og rom 95

-

Nybagte kokosmakroner eller
små Lumske "kys" med eller uden kokos
35

Dessert 100
 

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener
og andre ønsker til råvarer