SELSKAB PÅ LUMSKEBUGTEN
ELLER UD AF HUSET

Vi sammensætter menuer
efter årstiden og jeres ønsker.

Se nedenstående eksempler på menuer
og vegetarmenuer - kan tilpasses vegansk.

 

Menu
3 retter fra kr. 475
4 retter fra kr. 575
 

Vegetarisk Menu
3 retter fra kr. 375
4 retter fra kr. 475


*

Vinter/forår - kunne være

Stenbiderrogn og ceviche af saltvandsfisk
på grøntsags"tatar" med rødløgscreme
Varm kartoffelblinis
-
Vesterhavsbisque
Bagt filet af fisk og sprøde jordskokker
Purløg
-
Steg af kalv
gerne inkl. lidt kalvebrissel
Kålcocotte med løgvariation
Rødvinssauce og ovnbagt selleri
-
Gode oste med tilbehør eller
Pavlova - bagt marengs - curd af citrus
Hvid chokoladecrumble og is

 

Vegetarisk - kunne være 

Lumske sellerisalat 
Oliven
-
Gurkemejesuppe
Linser, agurker i mint 
Safranskum
-
Bagt aubergine i egen skal
Peberfrugter og let spicy marinade
Humus
-

Gode oste med tilbehør eller
Pavlova - bagt marengs - curd af citrus
Hvid chokoladecrumble og is



Forår/sommer - kunne være

Kold ærtepuresuppe 
Østersemulsion og knuste rå ærter
-
Asparges, stegt saltvandsfisk
og rygeostmousseline
-
Velfærdsfjerkræ fra Hopballe
serveret udbenet med
kantarel, nye løg og estragon sauce
Kartoffelret
-
Bagte rabarber, rabarbersorbet
Varm mandelcake og a part 
kærnemælkspannacotta


Vegetarisk - kunne være

Asparges vinaigrette med vilde urter
-
Brændenælde sauté
Nye løg og kantareller
-
Spidskålsblade
fyldt med spæde grøntsager
"Grøntsagsbernaisesauce"

-
Bagte rabarber, rabarbersorbet
Varm mandelcake og a part 
kærnemælkspannacotta


 

Sommer/efterår - kunne være

Soufflepandekage med krondild
Jomfruhummer i skaldyrscremet salat
-
Tomatconsommé - let spicy
Fennikel, blegselleri og bagt tomat
-
Skindstegt filet af saltvandsfisk
Artiskok med bønne-mandelkompot
Soya-ingefærmarinade
Kartoffelret
-
Bagte blommer, cacaosorbet og bagværk

 

Vegetarisk - kunne være

Hel artiskok
Tomatvinaigrette og kapers
-
Majs og kantarel/skovsvampe
på stampede kartofler med røgsalt
-

Sommer/høstgrøntsager
i god mængde med krondildmarinade
-

Bagte blommer, cacaosorbet og bagværk
 


Efterår/vinter - kunne være

Skovsvampesuppe
Mælkeskum med kastanjerøget salt
-
Skindstegt fisk
Grøntsags-beurreblancsauce
mættet med rogn fra helt eller ørred
-
Steg af dyr eller udbenet fugl
Kraftig krydret sauce - salmis
Æble-jordskokkekompot med sprødt røget spæk
Kartoffelgratin
-
Ananascarpaccio med stjerneanis
Kakaosorbet og varm chokoladefondant


Vegetarisk - kunne være

Rødbede purésuppe
æble og peberrod
-
Endiviemedaillon,

Peberfrugt kompot og krydderurte olie
-

Knoldselleri toast
Skovsvampe og bagte løg
-

Ananascarpaccio med stjerneanis
Kakaosorbet og varm chokoladefondant

*

BEMÆRKNINGER

Vore separatlokaler:

Dronningestuen 12 personer
Havnestuen 16 personer
Louisestuen 26 personer

To sammenhængende stuer 42 personer
Hele restauranten 65 personer

Der er mulighed for at afholde selskab
til frokost eller aften alle ugens dage.

Søn-og helligdage, samt vores lukkeaftener
mandag og tirsdag min. kuvertpris kr. 900
samlet omsætning min. kr. 22.000

Ud af huset - hjemme, i firmaet
eller vi kan anbefale:

Børsen 
Bygnings Kulturens hus i Borgergade
eller ....

Ring eller skriv til os med ønsker,
så sender vi gerne et menuforslag.