FROKOST
MANDAG - TIRSDAG



SILD

Marinerede sild, kapers, rå løg og dild 95

Kryddersildefilet, rødløg og dild 95

Marinerede sild i karry,
grønt, æg og karse 95

Smag på 3 slags sild 185

"ChristiansØ" sildefilet med
æggeblomme, rødløg og creme fraiche 115

"ChristiansØ" sildefilet med
løggrønt og kartoffel 115

Stegt sild med bløde løg 115

Stegt røget sild, persillemayo,
urter, radise og æggeblomme 115

Lumsk "havstryger" på toast 125


 

SMØRREBRØD
 

Røget færøsk laks Letz/Samsø med røræg 185

Pillede søkogte rejer med citronmayo 155

Pillede søkogte rejer og kogt æg 155

Avocadomad, vilde urter og rogn 125

Kartoffelmad og bacon 95

Oksetatar, æggeblomme, peberrod og pickles 155
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 195
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 155

Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 120
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 135

Kyllingtoast, bacon og svampe 145

Lun leverpostej, svampe og bacon 95
Dyrlægens natmad 110

Sprængt kalvetunge, brissel og svampe 175

 

SE også TAVLEN
 

 

 

FROKOST
MANDAG - TIRSDAG



GRØNNE MADDER

Avocadomad,
sprøde kartofler og grønt

105
 

Kartoffelmad
Asprges kartofler, ramsløgsskud
og sprøde løg

95

 

Knoldsellerimad
Skiver af ovnbagt selleri
med valnøddeolie på Palæobrød

105

 

 

OSTE OG SØDT

Udvalg af gode oste 145

Gammel ost, fedt, sky, løg og rom 105

Blå "Lindbjerg", ristet rugbrød
æggeblomme og rå løg 95

Nybagte kokosmakroner
eller
"Lumske" kys 35

Frokostdessert 100

 

 

 

STORT OG småt

Vi tager hensyn til gæster med allergener
 

Åbningstider

Frokost mandag til lørdag
Aften onsdag til lørdag

Selskaber alle ugens dage efter aftale
Mad ud af huset www.saisonfood.dk