SILD   

Marineret sild med kapers, rå og syltet rødløg og dild.
Marineret sild i karrygrønt med æg og karse.
Kryddersildefilet, rødløg og dild.

85/pr. stk.

"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
"ChristiansØ" sildefilet, æggeblomme, rødløg og creme fraiche.

Stegt røget sild med persillemayo, radise og æggeblomme
Stegt sild med bløde løg
Lumsk havstrygertoast, sardiner, kryddersild, rødløg og æggeblomme.

95/pr. stk.

Sildebord med flødestuvet kartoffelret
- kun til alle ved bordet.

190 / pr. pers.



SMØRREBRØD

Røget laks fra Daniel Letz og røræg 165
Grønlandske rejer med citronmayo 145
Grønlandske rejer og smilende æg  145

Avocadomad, vilde urter og ørredrogn 110
Kartoffel med krondild, mayo og bacon 95


Bagt peberfrugt, spicy tomatmayo,
ansjos og spejlæg 110


Oksetatar, æggebl., peberrod, pickles 135
 Oksetatar, røget laks, ørredrogn, rejer 195

Roastbeef, estragoncreme, løg frites 110
Roastbeef, bløde løg, spejlæg 125

Italiensk kogt skinke med frisk trøffel,
spinat-persillecreme og pocheret æg 165

Kalvetunge med svampe og brissel 135

Toast med Gråstenhane og bacon 135

Leverpostej, rødbede, bacon og svampe 95
Dyrlægens Natmad 115


SE OGSÅ DAGENS TAVLE

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk 40
Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

Rugpaneret og smørstegt fiskefilet,
remoulade og dildkartofler
125

Let saltet laks, rogn, dildcreme og kartoffelblinis 
155

Omelet med Gotlandske trøfler
175

Kalvebrissel
høstgrønt og soya-ingefærmarinade
1
75

Fisk stegt på ben
Citron-smørsky, persille, salat og kartofler
Lidt efter størrelse 300/375


FROKOST MENU

2 retter 275
3 retter 375
4 retter 475

VEGETARISK/VEGANSK MENU

 2 retter 250 
3 retter 325
Tilvalg af oste/dessert 100


OSTE OG SØDT

Blå Bornholmer, ristet rugbrød, æggeblomme, rå løg 95

Gode danske oste med smag 125

Gammel ost med fedt, sky, løg og rom 95

Tallerken med udvalg af oste 135

Nybagte kokosmakroner eller lumske "kys" med eller uden kokos 35

Dagens desserter 100


STORT og småt

Frokost åben mandag - lørdag
Aften åben onsdag - lørdag
Selskaber kan aftales alle ugens dage

Vi tager hensyn til gæster med allergener
og andre ønsker til råvarer

Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1% på kort udstedt i Danmark og 2,4-3,75% på kort udstedt i udlandet.