NYTÅRSKUR 2018

Nytårskuren serveres frokost og aften
4. januar - 20. januar 

1 glas årgangschampagne med en haps
Østers-persillesuppe
Stegt torsk med dejligt vintergrønt
kr. 325

Ønskes oste eller dessert kan det tilvælges
kr. 100

************
 

VINTER I UGE 7 og 8
4 dejlige let spicy retter  -  kr. 300

 

MENU UGE 7

Linsepurésuppe med parmesan og basilikum"sky"

Skindstegt saltvandsfisk med mosede kartofler og Kibo olivenolie

Hoppeballe fjerkræ - braiseret med gurkemeje og citron,
basmatiris mættet med grøntsager, tørret frugt, nødder og frisk reven kokos

Friteret semuljedej med honning, 
tyttebærkompot med mælkeis og Madagascar-peber

 

MENU UGE 8

Ristede "vinterærter", kammusling, kokos og avocadoolie

Blæksprutte og persille-spinatsauté med løgvariation

Lam i egen grøntsagssky, cous cous, limeblade, drænet yoghurt og agurk

Baba med blodappelsin og stjerneanis-is

*

Veganere og vegetarer tilbydes selvfølgelig et godt alternativ
og vi har også sammensat en vinmenu til begge menuer

*

Hvis I synes, at det er et godt vinterferie-tilbud, så fortæl det endelig videre

Ved bestilling skriv "Vinter" i kommentarfeltet

Bord kan bestille her - vi ønsker alle 

GODT NYÅR

og på gensyn i 2018

 

er kr. 500.