SMÅ RETTER

Franske *østers pr. stk. 45
Limfjords A østers pr. stk. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne
*tjeneren kender dagens art

-

Asparge i egen lage
med rygeostmousseline, purløg
og stegt fladfiskfilet
210

-

Skummende "Bouillabaisse"
Grøntsager, saltvandsfisk og skaldyr
200

-

Grøntsager og soya-ingefærmarinade
Stegt kalvebrissel
185

-

Oksetatar 80 gramm, parmesan,
kogt knust peber og squashpesto
175

 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Persille-smørsky
Citronmarineret salat 
med syltede løg
425

-

Havtaske stegt på ben
Løgvariation, rødvinsemulsion og kartofler

295

-

Hopballekylling i kål med bacon
og nye løg, ærter, estragonsauce
med røget hvidløg og kartoffeltilbehør

275

 

Retten der skal prøves
Tjeneren ved bedsked

 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Danske asparges
Hollandaise og grønlandske rejer

-

Filet af pighvar/slethvar
i ærtefumet med nye løg

-

Steg af kalv og brissel
Grøntsagsvinaigrette
vilde urter og kapers
Kartoffeltilbehør

-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

Menu pris 3 retter kr. 535
Ekstra ret kr. 100

 

VEGETAR- ELLER VEGANSK MENU
 

Blomkålscouscous, vilde-urter,
pesto med cashewnødder på crispy rispapir

-

Aspargespure-suppe
med crudité af grønne asparges
Rygeostmousseline og purløg

-

Dansk spidskål, nye løg og ærter
Persillemarinade med rødløg og kapers
Kartoffelret

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35