SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Fransk Prunier
rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Stegte kammuslinger
Aspargessalat, ørredrogn og sauce nage
235
-
Rørt tatar af okseinderlår
med estragoncreme, krydret tomat, kapers
og kartoffelchips
225
-
Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk, syrnet fløde
195
-
Stegte jomfruhummer
med artiskok, ærter, ramsløg
og jomfruhummer bisque
245
-
Grillet hjertesalat
Solsikkekerner, vadouvan og pistaciecreme
175
STØRRE RETTER
Stegte asparges
courgetter, ramsløg
og kapersvinaigrette
245
-
Grillet oksekød
hvide asparges, forårsløg, pommes puré
og sauce bordelaise
375
-
Farseret kyling
grønne asparges, rabarber, spinat
og hønsesky
325
-
Dagens Stegte Fisk
Hvid fisk med sæsonens grøntsager
muslingesauce mættet med rogn
Dags pris
-
DEN LUMSKE MENU
Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk
syrnet fløde og dild
-
Stegte kammuslinger
aspargessalat, ørredrogn
og sauce nage
-
Farseret kylling
grønne asparges, rabarber, spinat
og hønsesky
-
585
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Grillet hjertesalat
solsikkekerner, vadouvan
og pistaciecreme
-
Stegte asparges
courgetter, ramsløg
og kapersvinaigrette
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 375
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
130
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
40
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage