SMÅ RETTER
Franske *østers pr. stk. 45
Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne
*tjeneren kender dagens art
-
Asparge i egen lage
med rygeostmousseline, purløg
og stegt fladfiskfilet
210
-
Skummende "Bouillabaisse"
Grøntsager, saltvandsfisk og skaldyr
200
-
Grøntsager og soya-ingefærmarinade
Stegt kalvebrissel
185
-
Oksetatar 80 gramm, parmesan,
kogt knust peber og squashpesto
175
STØRRE RETTER
Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Persille-smørsky
Citronmarineret salat med syltede løg
425
-
Havtaske stegt på ben
Løgvariation, rødvinsemulsion og kartofler
295
-
Hopballekylling i kål med bacon
og nye løg, ærter, estragonsauce
med røget hvidløg og kartoffeltilbehør
275
Retten der skal prøves
Tjeneren ved bedsked
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
MENU
Danske asparges
Hollandaise og grønlandske rejer
-
Filet af pighvar/slethvar
i ærtefumet med nye løg
-
Steg af kalv og brissel
Grøntsagsvinaigrette
vilde urter og kapers
Kartoffeltilbehør
-
Gode oste eller en af
aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 535
Ekstra ret kr. 100
VEGETAR- ELLER VEGANSK MENU
Blomkålscouscous, vilde-urter,
pesto med cashewnødder på crispy rispapir
-
Aspargespure-suppe
med crudité af grønne asparges
Rygeostmousseline og purløg
-
Dansk spidskål, nye løg og ærter
Persillemarinade med rødløg og kapers
Kartoffelret
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 125
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
125
Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
125
Små aften"kys" med eller uden kokos
35