A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Varme kartoffelblinis
Rogn og let saltet færøsklaks
Dildcreme
145

-

Tatar af okse (80 gram)
Sennepsemulsion, valnødder og æble
Rugtoast
155

-

Brissel og artiskoksalat
"Wiener Art"
Kapers, ansjos, skalotteløg, citron og persille
155

 


----

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
Lidt efter størrelse 325/375


-


Panache af fisk og skaldyr
Krondildkogte grøntsager
Skaldyrssuppe


165/275
 

-
 

Ribeye af Freygaard
Finsk oksekød 300 gr.+
Majroe og gratineret løg
"Rå" rødvinssauce med marv
 og brændte rosiner
375

Der serveres kartoffel til hovedretterne

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren 




 

MENU
 

Endiviesalat med let spícy pimentkompot
Frisk tang og let ristet "sorte" jomfruhummer

--

Skind stegt filet af fisk
Grøntsags-purløgs beurre-blanc
mættet med rogn

-

Fasanhøne bryst udbenet
Kål og sky med salvie
Artiskok farseret
med vildt og urter
Kartoffeltilbehør

-

Valg mellem gode oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 665

 

VEGETARISK/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne
 


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag

Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset