I uge 12 vil menukortet blive reduceret

LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Stenbiderrogn
"Varmkartoffel"
Rødløg og creme fraiche
175

-

Kapersmarinerede grøntsager
Stegt filet af saltvandsfisk
145

-

Æg fra Hegnsholt
Pocheret med trøffel
melanosporum
Persille/grønkålsaute
225

-


Oksetatar over det hele
Sennepsemulsion, Topazæbler, 
Jacobsens valnødder,
vildeurter og sprøde indslag

155

 

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg

395

-

Braiseret geddefilet fra Thulsø
Timiansky og pebercremet kål
Stampede kartofler


235

-

Ribeye - 400 gram finsk oksekød Freygaard
Rødvinsemulsion og løgvariation
Ovnstegt Belana kartoffel
450


-
 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 




 

MENU

Trøffel og tang krydret Skrei
-torsk fra Nordnorge-
Spidskål og østersmarinade 
-

Skaldyrsbisque
med panaché af fisk og skaldyr
Blegselleri og fennikel

-

Aubergine, bagte peberfrugter
Harissa og løgvariation
Kalv og brissel

 Vilde urter
-

Gode oste fra vogn
og/eller en af aftenens desserter


3 retter kr. 490
4 retter kr. 590
5 retter kr. 690

 

VEGETAR MENU
Kan tilberedes vegansk

Let spicy salat med
æggeplante og Kiboolie
Bagte peberfrugter, løg og urter
-
Gurkemeje-linsesuppe
Agurk og mint
Mixet varm mælk med safran
-
Kål i kål
Krydret med Vesterhavsost
Bløde og sprøde Belana kartofler
Rødvinsemulsion
345

Tilkøb af oste eller dessert
125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos

35


STORT og småt

Frokost - åben mandag til lørdag
Aften - åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.