SMÅRETTER

Franske Gillardeau øster pr. stk. 45

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Glaserede grøntsager
og stegt "sort" hummer/jomfruhummer
275

-

Artiskok og kalvebrissel
Bønne-mandelkompot
Soya-ingefærmarinade
175

-

Kantareltoast
med løgkompot og Fanøskinke
185

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Sennepsemulsion med cornichon
165

 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
395

-

Blomkål, sprød salvie og oliven
Skindstegt filet af
 store 00 rødspætte
Lumsk tomatsalat
210

-

Ribeye fra finsk oksekød 350 gram min.
Dijon-pebercreme, karse og løg
Hovedsalat "mormor"
395

-

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

Der bydes kartofler til større retter


STORT og småt
Sommeråbning - frokost og aften
onsdag til lørdag - med Lumske undtagelser

Selskaber kan aftales alle dage
 

 




 

MENU

"Salat" af krondild marinerede grøntsager*
Let stegt "sorte" jomfruhummer

-

Pighvarbisque - tæt cremet suppe
Panache af fisk og fennikel
"Skummet mælk" med safran

-

Havtaskefilet, glaseret med hvidløg og timian
Ventreche, spidskål, løg og kantareller
Kartoffeltilbehør

-

Gode oste fra vogn

og/eller en af aftenens desserter

3 retter kr. 490
4 retter kr. 590
5 retter kr. 690


VEGETAR MENU
Kan tilberedes vegansk

Kold ærtepuresuppe
Rå knuste ærter og peberrodsfløde

-

Stegt artiskok på bønne-mandelkompot
Soya-ingefærmarinade
Løvstikke og koriander

-

Glaseret blomkålsbrud
Tomat, nye løg, hvidløg,
marrokansk mint og persille

2 retter kr. 250
3 retter kr. 350

Tilkøb af oste eller dessert
125



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35