LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Trøffel (melano sporum) i svampe suppe
 Let cremet og luftig og på basis af kødsky
195

-

Kalvebrissel og jomfruhummer
Skaldyrskoralsauce og porrekompot
175

-

Oksetatar 80 gram
Spicy tomatemulsion, karse og rødløg
Rugbrøds "chips"
155

---


 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Øko grisebov
Kål i kål med østrisk bergkäse
Soya-ingefærmarinade
Løvstikke og koriander 
225

-

 

Ribeye - 300 gram+ finsk oksekød Freygaard
Rødvinsemulsion og løg
Kartoffelsalat
395


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

DECEMBERMENU


Lumsk skaldyrscocktail
Saltet soufflépandekage
Jomfruhummer/hummer/rejer
Skaldyrsmayo, frissésalat og urter
-

Ovnbagt filet af saltvandsfisk
Grøntsager og ørredrogn mættet
i beurre-blancsauce med purløg
-

Dådyrkølle
Endivie på rødvinsemulsion
Knoldsellerisalat med Topazæbler
Ovnstegt Belanakartoffel og sauce
 

Udvalg af gode oste fra vogn
og/eller
En af aftenens desserter

3 retter 515
4 retter 610
5 retter 710
 

VEGETAR/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
345

Tilkøb af dessert
125

spørg tjeneren, som kender menuen


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.