Menukortet skiftes den 5/1-2021
SMÅ RETTER
Limfjords østers st. A pr. stk. kr. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Vintersalat
Escarolle, sennepsfrissé og brøndkarse
Krydderurtegrillet havtaske og sprød parmesan
155
-
Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Valnødder og sennepsemulsion
165
STØRRE RETTER
Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
395
-
Spoleben af frilandsgris
Persille glaseret carotter og Roscoff løg
200
-
Ribeye - finsk oksekød 350 gram+
Roquefort, majroeconfit
og salat med hvidløg og persille
395
-
Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
MENU
Vintersalat i sprøde lag
med let saltet laks og fugleleverterrine
Spicy orangemarinade med korender
-
Skaldyrssuppe
Panache af fisk og skaldyr
Fennikel og blegselleri
-
Gråand Salmis
Bryst i krydretsauce.
Stegt endivie og kål
Stampede kartofler
-
Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter
3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690
VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU
Græskar, salat og -kærner
Fennikel og karry-fennikelmarinade
-
Let spicy rødbedepuresuppe
Holstein Cox æble og peberrodsskum
-
Kål og majroe
Soya-ingefærmarinade
Sprød kartoffel "sorten alouttes"
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175
3 slags oste på talleken
120
Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
125
Små aften"kys" med eller uden kokos
35