A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40

Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

 

Vesterhavsbisque
Luftig let cremet suppe
Ristede jordskokker og bagt fisk
145


Konksnegl
 persille-ramsløgssky og Boretanaløg
115

Tatar af okse
Østersemulsion, urter og rugtoast
155

Stegt kalvebrissel
Sherrysauce, -tunge, bønner og rodfrugt
155

 

-

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat med syltede løg og persillekartofler

Lidt efter størrelse 300/375

 

Ovnbagt knoldselleri på -pure
Morkel, vilde svampe og valnødde-svampesky
200

Tilvalg: Svampefarseret duebryst

100


Rib eye af Freygaard - finsk okse 300 gram
grøntsags bearnaise, e
ndivie og kartoffel
375

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren -

 


LUMSK VINTERMENU I UGE 7 OG 8
4 let spicy retter 300 kroner
Tjeneren kender menuen




 

MENU
 


Vintersalat med fugl
Vild brøndkarse, friteret semuljedej med sort trøffel
Svampe og ovnbagt knoldselleri

-

Linse-karrysuppe
Parmesan og ramsløgs "sky"

-

Skindstegt sandartfilet
Grøntsagsbeurre-blancsauce med ørredrogn
Ovnstegt spidskål og kogte kartofler

-

Udvalg af oste og/ eller dessert

3 retter 475
4 retter 575
5 retter 650


 

VEGETAR- ELLER VEGANERMENU

Tre retter med grøntsager
325
Tilvalg af dessert
100


- spørg tjeneren, som kender menuen -

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn

145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Desserter - spørg tjeneren

125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset