A LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne


(Måske) Friskpillede fjordrejer
Mayo, hvidt brød og citron - 50 gram

225

Brændenældesuppe
Røgsaltet mælk, kartofler og morkel
155


Tysk/ italiensk Asparges
Havtaskefilet og karry-fennikel marinade
205


Rørt oksetatar
Valnødder, æble, sprøde kartofler
Sennepsmayo
145


-
 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat med syltet løg og persillekartofler

275/375

Stegt kalvebrissel
Siciliansk artiskok
med olivenkrydrede grøntsager
Kartoffeltilbehør

240

"Stroganoff bleu"
Grøntsager og stykker af
Rib eye - finsk okse, kun let stegt
Kartoffelpure

290

-

Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 

INFO

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åbent onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.
Saison Food tager sig af selskaber ud af huset



 

MENU

Aspargesblanquette
 Fladfiskfilet og estragon

-

Stegt 10-armet blæksprutte
Kålskud og marinade med bagte hvidløg


-

Krydderurtegratineret havkatfilet
Rødvinsbeurre blanc, stegt porre
og stampede kartofler med nælder


-

Gode oste og/eller en af dagens desserter

3 retter 475
4 retter 575
5 retter 675


VEGETARMENU

3 retter med grøntsager

Ønskes menuen vegansk eller som flexitar - spørg tjeneren om sammensætningen

325



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn

145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Desserter - spørg tjeneren

125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

 

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener.
Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1% på kort udstedt i Danmark og 2,4
-3,75 på kort udstedt i udlandet