A LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40

Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

 

 Varme høstgrøntsager
Soya-ingefærmarinade
125

Blæksprutter
de 10 armede  Long de Nice
 Piment doux, hvidløg og salat
135

Stegt Kalvebrissel
Bagt æble-rødløg og peberrods emulsion
155


Rørt tatar af okse
Valnødder, æble og chips

155


-
 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat med syltet løg og persillekartofler

Lidt efter størrelse 300/375
 

Skaldyrsuppe med panaché af fisk og skaldyr
Krondildkogte grøntsager

Forret kr. 190
Hovedret kr. 290



Rib eye af Freygaard - finsk okse
Pebersauce, kål og løgurt

Kartoffelret
375

-

Retten der skal prøves
spørg tjeneren

 


****** OBS ******

Spis 2 og betal for 1 - EFTERÅRSFERIEN 2017

Et barn eller ung under 16 år
i følgeskab med en voksen kan spise gratis
den 16-21/10 2017.
Frit valg mellem menuerne på kortet.



 

MENU

Artiskoksalat
Vagtel i sort olie med oliven

-

Svampesuppe, syltet citron og sherryskum
Stegte svampe og fladfisk

-

Havtaske

Rødvinssauce med tern af marv
Stegt knoldselleri på pure og persille
Stampede kartofler

-

Udvalg af oste eller dessert

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 675
 

VEGETARISK eller VEGANSK MENU

3 retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
100



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn

145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Desserter - spørg tjeneren

125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset

Vi tager hensyn til gæster med allergener.
Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1% på kort udstedt i Danmark og 2,4
-3,75 på kort udstedt i udlandet