Menuen, som vi tror den bliver fra onsdag aften den 9. august

A LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne


Oksetatar og østersemulsion
Rugbrødscrumble og karse
145

(Måske) Friskpillede fjordrejer
Mayo, hvidt brød og citron - 50 gram

225


Stegt kalvebrissel
Salat med bønner og merian
Sennepscreme
155


Sprød steg kartoffel net
med bønner, merian og skalotteløg
Olivenpaste og skindstegt "bundgarns" makrel

125


-
 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat med syltet løg og persillekartofler

spørg efter dagsprisen 325/375
 

Dampet færøsk laks Hollandaise
Kål og løgurter, krydderurter og citron
245


Rib eye af Freygaard - finsk okse
Hvidløgsemulsion med persille,

knuste ærter og kartoffelsalat
375

-

Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 

 

INFO

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åbent onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.
Saison Food tager sig af selskaber ud af huset



 

MENU

 

Onsdag, torsdag og fredag aften
i denne uge før sommerferien

3 smagsfulde rettter med sommergrøntsager

Hvis det ikke er nok kan der tilvælges
fisk, kød/fjærkræ til grøntsags hovedretten
og oste eller dessert


 

Pris for 3 grønne retter 325
Pr. tilvalg 75

-



VEGANSK MENU

3 retter med grøntsager
325


Tilvalg af dessert
75



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn

145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Desserter - spørg tjeneren

125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

 

STORT OG SMÅT

Vi tager hensyn til gæster med allergener.
Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1% på kort udstedt i Danmark og 2,4
-3,75 på kort udstedt i udlandet