A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Varme kartoffelblinis
Rogn og let saltet færøsklaks
Dildcreme
145

-
 

Lumsk tartelet
med kalvebrissel
155

-


Tatar af okse (80 gram)
Sennepsemulsion, valnødder og æble
Rugtoast
155

 

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Andebryst i rødvin
Løg, selleri, majroe og timian

275
 

-
 

Ribeye af Freygaard
Finsk oksekød 300 gr.+
Stegt endivie, løg og spicy pimentsauce
375

Der serveres kartoffel til hovedretterne

 

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren 




 

MENU
 

Julesalat/endivie og confit af andefugl
Orientalsk orangemarinade og sprødeskaller

--

Vesterhavsbisque
Luftig, cremet suppe
Sprøde jordskokker og bagt torsk

-

Skindstegt saltvandsfisk
Kål- og løgurter
"Rødvinsolie" og stampede kartofler
med kastanje røget salt

-

Valg mellem gode oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 665

 

VEGETARISK/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne
 


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
*Aften åben onsdag til lørdag
*December aften åbent mandag til lørdag
Julebord kun mod forudbestilling til aften

Selskaber i huset alle ugens dage.