SMÅ RETTER

Franske østers pr. stk. 45
Limfjords østers pr. stk. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Let saltet laks
Kapersmarinerede grøntsager
125

-

Skovsvampesuppe
Stegt filet af saltvandsfisk
Persillegranulat
175

-

Oksetatar "over det hele"
Spicy tomatmayo, peberrod,
krasse urter og sprøde kartofler

175


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Persille-smørsky
Citronmarineret salat 
med syltede løg
425

-
Bagt hokaido og -løg,
spicy marinade og stegt kalvebrissel

255

-

Salmis af gråandbryst
krydret sauce og spinat-persillesauté
Bagte løg og kartoffelret

295


-

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Nødde marinerede rå æbler og kål
Gråand "terrine" med skovsvampe

-

Pghvar/slethvar i egen fumet
med dildblomst
Boretana løg og cimi de rape

-

Medaillon af Sashi oksemørbrad,
Kryddergrønt, "grøntsagsbernaise"
Stegt endivie

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 525
4 retter 625
5 retter 710

 

VEGETAR- ELLER VEGANSK MENU

Hel artiskok
Kapersmarinade, rødløg og krydderurter


-

Skovsvampesuppe, ristede skovsvampe
og mælkeskum krydret med røgsalt

-
Bagt Hokaido og løg
Olie med tomat og brændte porre
Crudité af grøntsag

 

-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35