SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,
rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Saltet laks med glaskål
dildmayo og citrongelé
215
-
Fugleterrine a la Campagne
foie gras og syltede rabarber
225
-
STØRRE RETTER
Havtaske "Wellington"
sauteret spinat og blanquettesauce
min. 2 kuverter
395
-
Frikassé af confiteret kylling fra Hopballe
sensommer grøntsager og vilde urter
295
-
Tournedos Rossini med foie gras, trøfler
spinat, morkler og Madeirasauce
425
Tilkøb af caviar 10 gram
200
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
DEN LUMSKE MENU
Tatar af okse med ristet boghvede
løvstikke og revet "kry" ost
-
Stegte morkler farseret med jomfruhummer
citrongelé og jomfruhummerbisque
-
Stegt kulmule
små grillede spidskål
Hollandaisesauce med brunet smør
og ramsløg
-
Gode oste eller
en af aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 565
Ekstra ret kr. 135
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Grillet tomat, tørret tomat,
crudités af tomat
og tomatvinaigrette
-
Stegte kantareller
små majs, majscreme
tørret æggeblomme og revet trøffel
-
Grillede små grøntsager
fra Kiselgaarden
Syltede stikkelsbær og persilleblanquettesauce
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
130
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
40