A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Stenbiderrogn
Fed kartoffelpure, syltet rødløg,
rugcrumble og karse
Syrnet mælkeprodukt
165

-

Kalvebrissel
Fennikel og Soya-ingefærmarinade
165

-

Tatar af okse (80 gram)
Spicy tomatmayo, peberrod,
vilde urter og rugtoast
155

 

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Stegt "sandwich" af fladfisk
Kålvariation og rødvinsolie
Stampede Belana kartofler og løg
245

 

-
 

Ribeye - 300 gram finsk oksekød Freygaard
Løgvariation og peberrod
Skalotteløgssauce
375

 


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

MENU

 

Salat med vilde urter og due
Hvide bønner, endivie og røget paprika

-

Bagt slethvarfilet
Krydret gulerødspuresuppe
Friskost og ramsløgsolie

-

Torskehale stegt på ben
Kålskudsvariation og syltet tang
Rødvinsolie
Stampede kartofler med skalotteløg
 

-

Valg mellem gode danske oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 475
4 retter 575
5 retter 650
 

VEGETARISK/VEGANSK MENU
 

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.