SMÅ RETTER

Franske østers pr. stk. 45
Spørg hvilken art vi serverer i dag

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Ovnbagt Bisserup ørred
Krydderurter gratineret artiskok
210


-

Skovsvampe og løgcreme
Manitobatoastbrød

175

-

Stegt kalvebrissel
Salat med æbler og friske hasselnødder

175

-

Oksetatar, kogt knust peber,
parmesan og sprøde kartofler
175


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Persille-smørsky
Citronmarineret salat 
med syltede løg
425

-

Panache af fisk og skaldyr
Skaldyrsuppe med krondildkogte grøntsager
lille 175/stor300

-

Velfærdsfjerkræ fra Hopballe
Majsvinaigrette og spidskål
Estragonsauce

225

-

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Fennikelcrudité med tomat og krabbemarinade
Pluk af piment grillet kulmule

-

Skovsvampesuppe
Røgsalt og sherry-mælkeskum
Stegte skovsvampe

-

Medaillon af dådyrryg (125 gram)
Persille-spinatsauté, krydret vildtsauce.

Cremet knoldsellerisalat med friske hasselnødder

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 525
4 retter 625
5 retter 710

 

VEGETAR- ELLER VEGANSK MENU

Syrlig carpaccio af kinaradise, broccoli "sandwich"
og hasselnødde pesto

-

Knoldselleri "toast" med -pure
Stegte skovsvampe og løg

-
Bagt aubergine, karry-krydrede squashruller,
Cous cous, mint og tomat

-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35