SMÅ RETTER

Limfjords østers st. A pr. stk. 55
Franske østers - spørg tjeneren pr. stk. 45

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Tempereret let spicy salat
Urter og sennep
Pocheret slethvar eller pighvar efter tilgang

175

-

Hvide asparges Hollandaise
Dild og søkogte rejer
225

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Spicy tomatmayo og urter
175


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
425

-

Blanquette sauce med spidskål og morkel
Persille og estragon

Pluk af spoleben fra frilandsgris
200

-

Løgvariation, karry-fennikelmarinade
Sprød kartoffel og stegt kalvebrissel
295

-
 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Asparges vinaigrette
Kapers og salat af vilde urter

-

Let spicy grøntsagssuppe
Skaldyr og saltvandsfisk
Kartoffelemulsion

-

Filet af stegt havkat 
Bacon glaserede grøntsager
Løg i rødvinssmørsky

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690

 

VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU

Grønne asparges
Boghvede "Sandwich" og brøndkarse

-

Let steg hvide asparges, morkel og dild
Kartoffelbund

-

Rod og top grøntsager
Vinaigrette med estragon og persille

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35