LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Dansk sort hummer på toast
citron marineret salat og skaldyrsmayo

255

-

Kold rødbedepuresuppe
"Tatar" af vilde æbler og rødbeder
Peberrodsfløde
115

-

Tatar af okse 80 gram
tomat og spicy tomatemulsion
Sprødt indslag
155

 

---


 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Peberglaseret kalvebrissel
Bagte peberfrugter,
hvidløg, løg og augergine
i let spicy marinade med røget paprika
245

-

 

Ribeye - 300 gram finsk oksekød Freygaard
"Rødvinsolie" og kartoffel
Grøntsags raw food med heftig smag
375


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

MENU


Let sennepscremet salat
med velfærds fjerkræ fra Hopballe
Voksbønner, urter og parmesan

-

Tomatiseret hummerconsommé
Hummerkoral krydret souffleboller
krondild og porrer

-

Skindstegt filet af fisken multe
Ny knoldselleri, majs og kantareller
Karry-fennikelmarinade
Kartoffeltilbehør

-

Valg mellem gode danske oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 685
 

VEGETAR/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilkøb af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.