Menukortet skiftes den 5/1-2021
 

SMÅ RETTER

Limfjords østers st. A pr. stk. kr. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Vintersalat
Escarolle, sennepsfrissé og brøndkarse
Krydderurtegrillet havtaske og sprød parmesan

155

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Valnødder og sennepsemulsion
165


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
395

-

Spoleben af frilandsgris
Persille glaseret carotter og Roscoff løg

200

-

Ribeye - finsk oksekød 350 gram+
Roquefort, majroeconfit
og salat med hvidløg og persille
395

-
 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

 


STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Vintersalat i sprøde lag
med let saltet laks og fugleleverterrine
Spicy orangemarinade med korender

-

Skaldyrssuppe
Panache af fisk og skaldyr
Fennikel og blegselleri

-

Gråand Salmis
Bryst i krydretsauce.
Stegt endivie og kål
Stampede kartofler

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690

 

VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU

Græskar, salat og -kærner
Fennikel og karry-fennikelmarinade

-

Let spicy rødbedepuresuppe
Holstein Cox æble og peberrodsskum

-

Kål og majroe
Soya-ingefærmarinade
Sprød kartoffel "sorten alouttes"

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35