LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Ceviche af saltvandsfisk 
og stendbiderrogn
Vinaigrette med endivie og torskerogn 
Varm kartoffelblinis
145

 

Kalvebrissel
Bagte peberfrugter og løg
krydret med harissa

165

-

Æg fra Hegnsholt
Pocheret med trøffel
melanosporum
Persille/grønkålsaute
225

-


Oksetatar over det hele
Sennepsemulsion, Topazæbler, 
Jacobsens valnødder,
vildeurter og sprøde indslag

155

 

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg

395

-

Braiseret geddefilet fra Thulsø
Timiansky og pebercremet kål
Stampede kartofler


235

-

Ribeye - 300 gram+ finsk oksekød Freygaard
Rødvinsemulsion og løgvariation
Ovnstegt Belana kartoffel
395


-
 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 




 

MENU

Aubergine "salat" med let spicy peberfrugter
Let stegt jomfruhummer og vilde urter
-

Fed kartoffelpuré
og frisk sort trøffel
Melanosporum

-

Skrei - torskeart fra Nordnorge
Glaserede grøntsager
Rødvinssauce og bacon
Bagt knoldselleri

-

Gode oste fra vogn
og/eller en af aftenens desserter


3 retter kr. 490
4 retter kr. 590
5 retter kr. 690

 

VEGETAR MENU
Kan tilberedes vegansk

Rødbedetatar i "varm" marinade
Topaz æbler, peberrod og vild brøndkarse
-
Gurkemeje-linsesuppe
Agurk og mint
Mixet varm mælk med safran
-
Bagt og fyldt aubergine
Løg og peberfrugt Harissa
Ramsløgsolie og humus
345

Tilkøb af oste eller dessert
125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften"kys" med eller uden kokos

35


STORT og småt

Frokost - åben mandag til lørdag
Aften - åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.