LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Kål variation, vallepocheret saltvandsfisk
Hollandaisesauce

155

-

Holstein Cox æbler bagt med rødløg
Stegt kalvebrissel med røgsalt og urter
145

-

Tatar af okse 80 gram
Sennep-ansjosemulsion, æble, chips
og fru Jacobsens valnødder
175

 

---


 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Braiseret grisebov øko.
Vintergrønt i tæt blanquettesauce
225

-

 

Ribeye - 300 gram+ finsk oksekød Freygaard
Oliven, løg og krydderurter
Kartoffelsalat
395


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

MENU


Kål og hokaido salat
Porrerblomst krydret torsk
Østersmarinade
-

Vesterhavsbisque - luftig cremetsuppe
Sprøde jordskokker og bagt salatvandsfisk
-

Stegt velfærdsfjerkræ fra Hopballe
Serveret udbenet med
krydderurter gratinerede skovsvampe
 Bagte løg og rødvinsemulsion
-

Udvalg af gode oste fra vogn
og/eller
En af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 685
 

VEGETAR/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilkøb af dessert
125

spørg tjeneren, som kender menuen


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.