SMÅRETTER

Franske østers pr. stk. 45
Limfjords østers st. A pr. stk. kr. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Hel artiskok
Tomatvinaigrette og urter
145

-

Manitoba "toast"
Skovsvampe og Fanøskinke
175

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Spicy tomatemulsion og urter

165


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Rødspætte/pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
265/395

-

Kalvebrissel
Æble-calvados
Selleri og rødløg

255

-

Boeuf - Ribeye af finsk oksekød 350 gram+
Pebercremesauce med estragon
Kartoffel løgvariation og issalat
425

 

Retten, der skal prøves

- spørg tjeneren

 



STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage
 

 


 

MENU
 

Artiskok, "grøntsagstatar", østersemulsion
og ceviche af torkefamilien

-

Hokaido cremet jomfruhummersuppe
Krondild kogte fennikel og let ristet jomfruhummer

-

Farseret duebryst
Skovsvampe og spinat-persillesauté
Kartoffeltilbehør

-

Gode oste fra vogn
og/eller en af aftenens desserter

retter 490
4 retter 590
5 retter 690

 

VEGETAR MENU
Kan tilberedes vegansk

Aubergine på majsvinaigrette
med tomatvariation og persille

-

Skovsvampepuresuppe
Vendt med sherryskum

-

Kålvariation
peberfrugtcreme
Vilde urter

 

2 retter kr. 265
3 retter kr. 365

Tilkøb af oste eller dessert
125



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35