SMÅRETTER

 

Franske østers pr. stk. 45
Limfjords østers st. A pr. stk. kr. 55

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Pocheret havtaske
Krondildgrønt

155

-

Toast med løgcreme, skovsvampe
og Fanøskinke
165

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Valnødder og sennepsemulsion
165


 

STØRRE RETTER

 

Fisk stegt på ben
(Rødspætte/slethvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
265/395

-

Kalvebrissel glaseret med æble
Vridekål og rosenkåltop
Kartoffeltilbehør
275

-

Grøntsags Stroganoff
og brud af Ribeye
fra finsk Sashi oksekød
265

 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 



STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage
 

 


 

MENU

Hokkaido, peberfrugt og aubergine
bagt med hvidløg og harissa
Let stegt jomfruhummer

-

Skovsvampesuppe
Luftig sherryskum
Ristede skovsvampe krydret med røgsalt

-

Havtaske medaillon
Ventrechekrydret efterårsgrønt
Rødvinsbeurre-blancsauce
Kartoffel

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690

 

VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU

Rødbede "tatar"
Vild brøndkarse og sprøde kapers

-

Skovsvampe
Stampede kartofler
Persillegranulat

-

Stegt endivie i sprød dej
Salvie og oliven
Blomkålscouscous med mandler
-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter


2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125
 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35