SMÅ RETTER

Limfjords østers st. A pr. stk. 55
Franske østers - spørg tjeneren pr. stk. 45

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Hvide asparges hollandaise
og søkogte rejer

175

-

Skindstegt bundgarnsmakrel
majsvinaigrette og skovsvampe
145

-

Stegt kalvebrissel
Bønner, merian og oliven
Sprødkartoffelflet
155

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Spicy tomatmayo og urter
175


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Persille smørsky
Citronmarineret salat 
med syltede løg
425

-

Krydderurte gratineret havkatfilet
Løgvariation, bacon og rødvinssauce
Kartoffeltilbehør
275

-

Velfærdfjerkræ fra Hopballe
Brændenældecreme og stegte grønne asparges

Kartoffeltilbehør
265

-

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

MENU

Kold ærtepuresuppe
Knuste rå ærter og østersemulsion
Strandurter

-

Blæksprutte
Hvidløgsstegte grøntsager
Soya-ingefærmarinade

-

"Sandwich" af rødtungefilet med dild
Syltede asparges med rygeostmousseline

Kartofler

-

Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter

3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690

 

VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU

Asparges og romainesalat
Ærter og letcremet syltelage

-

Brændenældesuppe
med vårmusseron

-

Ratatouille
Aubergine, squash, tomat og løg

Let spicy couscous

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på talleken
125

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35