Menu onsdag til lørdag uge 23

SMÅRETTER

Limfjords A østers pr. stk. 50
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Artiskok-nøddesalat
og marineret saltvandsfisk
155

-

Hvide asparges Hollandaise
175

-

Toast Skagen
Svenske søkogte rejer og løjjrom
195

-

Stegt kalvebrissel
Aspargesblanquette, spidskål og urter
190

-

Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Sennepsemulsion med cornicon
165

 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
395

-

Stegt "sandwich" af fladfiskfilet
Tomat, nye løg, hvidløg
God mængde af mint og persille
Nye kartofler

275

-

Kalveskank fricassé med estragon
Grøntsager i spidskål 
Nye kartofler

235

-
 

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 




 

MENU

Koldærtepure-suppe
knuste rå æter og østersemulsion

-

Asparges og pighvar
i blanquettesauce

-

Stegt "sandwich" af fladfisk (søtunge/rødtunge eller...)
Tomat, nye løg, hvidløg, mint og persille

-

Gode oste fra vogn
og/eller en af aftenens desserter


3 retter kr. 490
4 retter kr. 590
5 retter kr. 690

VEGETAR MENU
Kan tilberedes vegansk

Hel artiskok
Tomat-kapersvinaigrette

-

Asparges, ost, oliven og sprød salvie

-

Blomkålsbrud i tæt persille-ramsløgssky
Nye løg og spidskål

Kartoffelsalat med rygeost

2 retter kr. 250
3 retter kr. 350

Tilkøb af oste eller dessert
125


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
175

3 slags oste på talleken
120

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
125

Små aften"kys" med eller uden kokos
35


STORT og småt

Åbning
Fra 3-13.juni
åbent onsdag til lørdag
Frokost og aften
Fra mandag den 15. juni udvidet åbning

Selskaber i huset alle ugens dage.