LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Parmesangratineret skovsvampe-puresuppe
stegte svampe og syre

135

-

Pocheret helleflynder
Kålgrønt og vilde urter
Hollandaise
175

-

Tatar af okse 80 gram
Sennep-ansjosemulsion, æble, chips
og fru Jacobsens valnødder
175

 

---


 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Stegt kalvebrissel
Artiskok "Wiener Art"
med løg, persille og kartoffel
255

-

 

Ribeye - 300 gram+ finsk oksekød Freygaard
Krydret tomatvariation og kartoffeltilbehør
395


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

SMAG PÅ EFTERÅR


Denne uge, hvor mange holder ferie,
leger vi i køkkenet
med alt dejligt efterårsgrønt og masser
af lækker frisk fisk og skaldyr
 

Spørg tjeneren, som kender aftenens menu,
der består af 5 varierede retter OG valg mellem oste
eller en af aftenens desserter

500

 

VEGETAR/VEGANSK MENU
 

Tre retter med grøntsager
325

Eller

Efterårsmenuen
Fem lette retter med grøntsager
OG oste eller dessert
500
 

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.