Aften menuen fra 8. august - hvis naturen vil

A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40

Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Hel artiskok
Kapers-vinaigrette
Urter og skalotteløg

125

-

Skindstegt filet af fisk
Majsvinaigrette og kantareller

140

-

Tatar af okse (80 gram)
Tomatvariation og urt
155

-

Kalvebrissel
Stuvet spinat-persille
Løg og kantarel
165

 

 

-
 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
Persille krydret kogte kartofler
Lidt efter størrelse 325/375

-

Panaché af fisk og skaldyr
Skaldyrsuppe med krondild, fennikel, alger og blegselleri
265

-

Peberrodskrydret Ribeye af Freygaard
Finsk oksekød 300 gr.+
Bønnesauté, skalotteløg og knust peber
Stampede kartofler med peberrod
375

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren 




 

MENU

Tre smagfulde og mættende retter
med grøntsager
Tilvalg af fisk eller fjerkræ

-

Kold rødbedepuresuppe
Peberrodsfløde og nye æbler
-
Artiskoksauté med tomat,
bønne-mandelkompot
Soya-ingefærmarinade
Tilvalg: Letristet jomfruhummer (str.8/12)
.

Spidskål og krondild
Grøntsager med dildolie
Stampede kartofler med friskost
Tilvalg: Hopballe fjerkræ eller filet af fisk

-

Valg mellem gode oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 325
4 retter 425

Pr. tilvalg 125

 

VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuen
 


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag

Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset