SMÅ RETTER
Limfjords østers st. A pr. stk. 55
Franske østers - spørg tjeneren pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Tempereret let spicy salat
Urter og sennep
Pocheret slethvar eller pighvar efter tilgang
175
-
Hvide asparges Hollandaise
Dild og søkogte rejer
225
-
Oksetatar "over det hele"
Sprøde og bløde indslag
Spicy tomatmayo og urter
175
STØRRE RETTER
Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
425
-
Blanquette sauce med spidskål og morkel
Persille og estragon
Pluk af spoleben fra frilandsgris
200
-
Løgvariation, karry-fennikelmarinade
Sprød kartoffel og stegt kalvebrissel
295
-
Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
MENU
Asparges vinaigrette
Kapers og salat af vilde urter
-
Let spicy grøntsagssuppe
Skaldyr og saltvandsfisk
Kartoffelemulsion
-
Filet af stegt havkat
Bacon glaserede grøntsager
Løg i rødvinssmørsky
-
Valg mellem gode oste
eller en af aftenens desserter
3 retter 490
4 retter 590
5 retter 690
VEGETAR- ELLER VEGANSKMENU
Grønne asparges
Boghvede "Sandwich" og brøndkarse
-
Let steg hvide asparges, morkel og dild
Kartoffelbund
-
Rod og top grøntsager
Vinaigrette med estragon og persille
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 265
3 retter 365
Tilkøb af oste eller dessert 125
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på talleken
120
Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
125
Små aften"kys" med eller uden kokos
35