SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier

rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Stegte kammuslinger
Aspargessalat, ørredrogn og sauce nage
235
-

Rørt tatar af okseinderlår
med estragoncreme, krydret tomat, kapers
og kartoffelchips

225
-

 Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk, syrnet fløde
195

-

Stegte jomfruhummer
med artiskok, ærter, ramsløg
og jomfruhummer bisque
245

-

Grillet hjertesalat
Solsikkekerner, vadouvan og pistaciecreme
175

STØRRE RETTER

Stegte asparges 
courgetter, ramsløg
og kapersvinaigrette
245

-

 Grillet oksekød
hvide asparges, forårsløg, pommes puré
 
og sauce bordelaise
375
-

Farseret kyling
grønne asparges, rabarber, spinat
og hønsesky
325

-

Dagens Stegte Fisk 
Hvid fisk med sæsonens grøntsager
muslingesauce mættet med rogn

Dags pris
-

 
 

 

 

 

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk
syrnet fløde og dild

-

Stegte kammuslinger 
aspargessalat, ørredrogn
og sauce nage

-

Farseret kylling 
grønne asparges, rabarber, spinat
 og hønsesky

-
585

 

 

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU

Grillet hjertesalat
 solsikkekerner, vadouvan

og pistaciecreme 

-

 Stegte asparges
courgetter, ramsløg

 og kapersvinaigrette 

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 375

Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage