LA CARTE

 

Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-
Rødbedetatar med hvidløg
Brandade af torskefamilien
100
-

Skaldyrssuppe
Panache af fisk, skaldyr og grønt
175

-

Kalvebrissel
kål og soya-ingefærmarinade
155

-

Oksetatar over det hele
Sennepsemulsion, Topazæbler, 
Jacobsens valnødder,
vilde urter og sprøde indslag

155

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, helleflynder eller...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
395


-


Velfærdsfjerkræ fra Hopballe
Vintergrøntsager 

og mousselinesauce med estragon
Kartoffeltilbehør

250


-

 

Ribeye - 300 gram+ finsk oksekød Freygaard
Rødvinsemulsion og løgvariation
Ovnstegt Belana kartoffel
395


-

Retten, der skal prøves
- spørg tjeneren

 




 

MENU

 

Vintergrøntsager som salat
Østersmarinade med rødløg og østersemulsion

-

Frisk sort trøffel Melano sporum
Puré af røde Alluette kartofler
krydret med Pecorino

-

Skindstegt filet af Sandart fra Tissø
Let cremet pimentkompot
Endiviemedaillon
Ramsløgsskud og -olie


-

Gode oste fra vogn og/eller 
en af aftenens desserter

3 retter 495
4 retter 595

 

VEGETAR/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
345

Tilkøb af dessert
125

spørg tjeneren, som kender menuen


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Fåre- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen,
krydret med reven tør gedeost
125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften"kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost - åben mandag til lørdag
Aften - åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.