Uge 8 fra 20. til 23. februar

A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Stenbiderrogn
kartoffelpuré, brødcrumble, karse
Tempereret kærnemælk
150

-

Sorte trøfler (melanosporum) og kalvebrissel
Porre-persillekompot
275

-

Tatar af okse (80 gram)
Sennepsemulsion, valnødder og æble
Rugtoast
155

 

---

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Skindstegt torsk og rogn
Grøntsager mættet i beurreblanc sauce
240

 

-
 

Sauté af oksefilet og slag
Grøntsager "Stroganoff"
345

Der bydes kartofler til hovedretterne


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

MENU

 

Vintergrøntsager, østersemulsion,
tang, krydderurter og saltvandsfisk

-

Stampede Belanakartofler
Stegte østerssvampe og
sorte trøfler - Melanosporum

-

Hopballe fjerkræ (velfærd)
udbenet og tilberedt med tørret skinke
Ovnstegte ramsløg og porre-persille kompot

-

Valg mellem gode oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 665
 

VEGETARISK/VEGANSK MENU
 

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.