LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Limfjords A østers pr. stk. 50

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Kold aspargessuppe med hyldeblomstfløde
110

-

Velkrydret rå grøntsager
løgurter og skindstegt makrel
125

-

Tatar af okse og spicy tomat
Parmesan, skalotteløg og vilde urter
155

 

---


 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
375


-


Kalvebrissel
Løg og majsvinaigrette
Kartoffeltilbehør
240


-

 

Ribeye - 300 gram finsk oksekød Freygaard
Løgvariation og peberrod
Rødvinsolie
375

 


-


Retten der skal prøves
Spørg tjeneren

 




 

MENU

Kold ærtepuresuppe
Knuste ærter og østersemulsion

-

Stampede nye kartofler
fårefløde, skaldyrsolie og vilde havurter
 Let stegt "sort" jomfruhummer

-

Asparges og hvar
(slethvar eller pighvar) i egen lage
A part let spicy raw food af grøntsager

-

Valg mellem gode danske oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 685
 

VEGETARISK/VEGANSK MENU
 

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne



DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Små aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber i huset alle ugens dage.