A LA CARTE


Franske østers pr. stk. 40
Tjeneren kender navnet

Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Skaldyrsuppe
Panache af fisk, skaldyr og grønt
165


-
 

Skovsvampe på Manitobatoast
(se det smukke udvalg af svampe)
150

-

Tatar af okse (80 gram)
Æble, valnødder og sennepsemulsion
Rugtoast
155


----

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
Brunet smør, citronmarineret salat
med syltede løg
Kogte kartofler med krondild
Lidt efter størrelse 325/375


-


Stegt brissel (kalv eller lam)
Spinat-persillecreme
Løg og majroe. Kartoffeltilbehør
245

 

-

 

Ribeye af Freygaard
Finsk oksekød 300 gr.+
Pebersauce, peberrod og kål
Kartoffeltilbehør
375

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren 




 

MENU

-

Skovsvampesuppe
Ristede skovsvampe
og mælkesky med sherry

-

Limfjords hummer
i egen koralsauce
Kål og krondild

-

Skindstegt filet af fisken Multe
Æble og løg kompot
Salat med kartofler
og rødvinskogte løg
I sennepsemulsion

-

Valg mellem gode oste og/eller
en af aftenens desserter

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 665

 

VEGETARISK/VEGANSK MENU

Tre retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
125

 - spørg tjeneren, som kender menuerne
 


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Vælg mellem en af aftenens desserter
Spørg tjeneren
125

Aften "kys" med eller uden kokos

35

 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag

Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset