A LA CARTE

Franske østers pr. stk. 40

Limfjords A østers pr. stk. 55
Lumsk tilbehør til herlighederne

 

Letsaltet laks, rogn og dildcreme
Varme kartoffelblinis med kogt muskatnød
155

Skaldyrssuppe
Panaché af fisk og skaldyr
Grøntsager og koriander
155

Okse- og bedetatar
Krydret med parmesan og peberrod
135

Kalvebrissel
Vintergrøntsager og soya-ingefærsmørsky
155

 

-

 

Fisk stegt på ben
(rødtunge, pighvar eller ...)

Brunet smør, citronmarineret salat med syltede løg og persillekartofler

Lidt efter størrelse 300/375
 

Gråand Salmis
udbenet bryst i krydret sauce
persille- og spinatsaute, boretanaløg og rosenkål

235


Rib eye af Freygaard - finsk okse
spicy tomatemulsion
Pimentsalat og kartoffel

375

-

Retten der skal prøves
- spørg tjeneren -

 


MENU

 

"Sorte" jomfruhummere let ristet
skaldyrsmarinade, bløde og sprøde vintergrøntsager

-

Vesterhavsbisque
luftig, kraftig og cremet suppe
bagt torsk, porrer og purløg

-

Steg af økogris fra Trige Vestermølle
svampesky med frisk trøffel fra Gotland
æble- og jordskokkekompot og sprød svær
Kartoffeltilbehør

-

Udvalg af oste eller dessert

3 retter 485
4 retter 585
5 retter 675

 

VEGETARISK eller VEGANSK MENU

3 retter med grøntsager
325

Tilvalg af dessert
100


DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn

145

Får- og gedeostsalat med friske valnødder
og -olie fra Jacobsen.
Krydret med reven tør gedeost

125

Desserter - spørg tjeneren

125

Aften "kys" med eller uden kokos

35
 

STORT og småt

Frokost åben mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber i huset alle ugens dage.

Saison Food tager sig af selskaber
ud af huset

Vi tager hensyn til gæster med allergener.
Vi opkræver gebyr på betaling med kreditkort: 0,75-1% på kort udstedt i Danmark og 2,4
-3,75 på kort udstedt i udlandet