Jul i Lumskebugten 2020 under hensyntagen til Covid-19.
JuleBORD kan bestilles portionsanrettet
eller anrettet i skåle af 2-6 personer - efter ønske.JuleMENU tallerkenanrettes - se menuen længere nede.
TRADITIONELT JULEBORD ANNO 2020
FROKOST og *AFTEN FRA 13. NOVEMBER - 22. DECEMBER
Julebordet bedes bestilt til alle ved bordet.
Vegetariske eller veganske retter - se grøn jul i huset.
Vi tager hensyn til allergikere og andre råvareønsker.
*Ønskes julebord serveret om aftenen, bedes det forudbestilt.
1. Servering
Hvide sild på Lumsk facon
Røde krydrede julesild
Rugbrød med let syre og kærner fra Restaurant Gilleleje Havn
Smør og krydderfedt med svesker, løg og rugcrumble
Håndpillede grønlandske rejer i æggecreme
Friteret filet af decemberfisk med remoulade og citron
Let saltet færøsk laks og dildcreme
2. Servering
Lumsk leverpostej med bacon og svampe
Sylte af skank fra Velfærdsgris med tilbehør
Slagter Lampes sønderjyske let røgede kålpølser
og landsdelens svar på flødestuvet grønkål i tartelet
3. Servering
Stegt bryst af berberiand med svesker og rødkål
Spicy juleglaseret velfærdsgris og hertil den sprøde svær
4. Servering
Et par gode oste og Bornholmerkiks
Ris á l'amande med kirsebærsauce
Traditionelt Julebord kr. 545
JULEMENU ANNO 2020
*FROKOST og AFTEN FRA 4. DECEMBER - 22. DECEMBER
Mulighed for vegetarisk eller vegansk menu.
Vi tager hensyn til allergikere og andre råvareønsker.
Justering af menuen kan ikke udelukkes.
*Ønskes julemenu serveret til frokost, bedes den forudbestilt.
Let saltet laks og fulgeleverparfait i lag med sprød dej
Krydderurter, friteret kapers, vinter salat og østersmarinade
Skaldyrsbisque, hummerbrud, blegselleri og estragon
Stegt andebryst og appelsinkaramelliseret endivie (julesalat), kogt knust peber
Gode oste med tilbehør
Valg mellem en af aftenens desserter og/eller ris á l'amande med kirsebærsauce
Julemenu 3 retter kr. 515
Julemenu 4 retter kr. 610
Julemenu 5 retter kr. 700
---
Husk at nævne jeres ønsker ved bordreservation på tlf. 3315 6029 eller on-line på www.lumskebugten.dk